HTML

Medve Megmondja!

Most megmondom, hogyan kell élni...! Mit egyél, mit igyál, hova menj és mit hallgass. Kaja, pia, kocsma, étterem, utazás, zene vagy csak otthoni vacakolás? Dönteni nehéz. De Medve megmondja merre menj...

Friss topikok

  • paRADIcsom: :):) (2009.12.17. 22:24) Prága
  • MézesGrizzly: @paRADIcsom: Ata bazmeg, nem megmondtam, hogy beszállhatsz ha akarsz!? Mck. (2009.12.02. 08:06) Első mutatkozás.
  • paRADIcsom: Többen is úgy érzik a környezetemben - természetesen magamat is beleértve - hogy igazságtalan maga... (2009.11.29. 22:58) Sport?

Linkblog

2009.11.25. 09:55 MézesGrizzly

Lokimeccs...

 Gyenge jellem! Hányszor megfogadtad, hogy nem mész meccsre a Népstadionba! Na tessék, most jó volt? Nem volt jó. 

Nem azért nem, mert a Loki leszopott. Ez várható volt, senki nem úgy ült ott, hogy akkor most kitömjük a Liverpúlt.  Az esélytelenség nem tántorítana. Végre van kiért ott lenni. Nem valami faszom külföldi csapatért szorítani, amit ilyen-olyan szimpátiarendszer alapján kiválaszt az ember az európai élvonalból. Amit persze sohasem értettem: hogy lesz valakiből Pesten pl. Barca vagy Inter szurkoló?! Szurkolni bazmeg zsigerből kell! Tökmindegy, hogy ki a csapat ha az a tied, és valamiért magadénak tudhatod (pl. mert debreceni vagy...ok). Nem azért mert "tetszik ahogy játszanak" meg ilyen faszságok.

Szóval annak ellenére, hogy nem vagyok egy kimondott szurkoló típus, valami kivisz arra a meccsre. Valami megmagyarázhatatlan erő még engem is kivisz. Na persze meg az, hogy Cicó felajánlotta a jegyeket (a hívás után egy órával  már  toltuk is a söröket a Champs-ben) és persze minden józan ellenérv dacára mentem.

Hanem a körülmények. Azok nem jók. Pedig alapból igazán nem kellene sok. Csak pl. ne kelljen má' egy órával a meccs előtt ott álldigálni a tömegben akik tapossák a lábadat, mert 40.000 faszit két nyomorult szar kapun eresztenek be egy akkora hely mellett ahol 44 kapu is elférne. Aztán meg a kijutás! Röhej. Mennyibe kerül egy kapu? Esküszöm, egyszer veszek nekik egyet! Egy teltházas meccs bevételéből kényelmesebbé lehetne tenni az egészet. A parasztok persze úgy gondolkodnak: minek?, akit érdekel, úgyis kimegy.

Ruha: zakó, hozzávaló cipő, kabát. Hiba volt. A kabátot vihetem a tisztítóba, a csukám kishíján úszta csak meg. Persze nem meccsre számítottam, átöltözni nem volt idő. De könyörgöm, Európában miért ne lehetne normális ruhában meccsre menni? Miért retkes mindenem, mintha disznóólban jártam volna?

Ezek a nagy kérdések mostanság! Persze Lokira legközelebb is kimegyek. De csak ha eső lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: loki champs népstadion


A bejegyzés trackback címe:

https://medvemegmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr481550906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása